Inici arrow Grollers de Sa Factoria arrow Discografia arrow 2004 - Maqueta
Maqueta Grollers de Sa Factoria Imprimir
2004 - Maqueta autoeditada.
Estudis TRIPOTRAPO. So i mescles: Carles Seguí “Setri”
Disseny gràfic: Pau Mir - Pere Soler
 
 

 

DESCARREGA'L icon 2004 - Maqueta Grollers de Sa Factoria (Link) 

Els Grollers de Sa Factoria començàrem el nostre particular camí pocs dies abans de les Festes de Sant Antoni de 1999. Com als inicis de Factoria de So, ni ser poca gent (5 persones), ni no haver tocat mai junts no ens va espantar i vam decidir fer un cercaviles per fer el que hem seguit fent sempre: animar les festes i gaudir-les.

La música que hem anat fent ha estat el reflex de les idees i inquietuds d'un grup de gent molt heterogènia, això és, interès per la nostra cultura popular, compromís amb la terra, curiositat per les altres cultures i pobles, lluita en contra de qualsevol tipus d'opressió social, econòmica o cultural,..... Endemés, la diversitat d'instruments, de melodies i ritmes que empram, mostren tant el respecte i les ganes de conèixer allò més antic, com, per què no, el pensament d'aprofitar i conèixer el que l'actualitat ens ofereix. I tot això, és clar, sense perdre l'esperit festiu.

Tot i començar amb cercaviles ben aviat vam pensar a traslladar el que fèiem al carrer a un escenari. Per una part, idò, oferim un espectacle per tocar al carrer emprant gralls, tarotes, flabiol i tamborí, xeremies, trompeta, saxòfon, trombó de vares, guitarró i instruments de percussió diversos. Al mateix temps, però, hem aconseguit consolidar un espectacle per escenari en el que s'afegeixen, als instruments de carrer, dues guitarres, un baix, una bateria i un espectacular muntatge de percussió.

Gairebé al mateix temps que vam començar nosaltres, van sorgir els Dimonis de Factoria de So amb el mateix esperit innovador que teníem nosaltres. Ben aviat, i fins ara, vam començar a fer passacarrers i cercaviles, i amb el temps hem aconseguit conformar un espectacle que, amb el nom de Foktoria de Por, uneix el nostre espectacle per escenari amb el seu elaborat i novetós espectacle de foc, fum i trons.

Amb tot això, i de moment, hem tengut l'oportunitat de moure'ns per Santa Maria i per molts de pobles de Mallorca, així com arribar a les Festes de Gràcia (Barcelona), al Festival de Pardiñas (Lugo) i fins i tot a Perpinyà.
Als que ja no toquen amb nosaltres, a la gent de Factoria, a la gent que ha volgut que animem alguna festa o que ha disfrutat amb nosaltres, a totes i tots, MOLTES GRÀCIES!!. (Febrer de 2004)

Músics:

  • GRALLS - Emi, Pep Kobra, Jaume Dolç, Miquel Àngel, Jaume Ordines, Joan Jaume, Tià Talí, Jaume Sastre, Vicenç Matas, Pere Soler.
  • XEREMIES - Pep Manel.
  • TAROTES - Pau Mir, Pere Soler (Souler).
  • SAXO - Catina.
  • TROMPETA - Maties.
  • GUITARRA ELÈCTRICA: Carles Seguí, Gori Negre.
  • BAIX ELÈCTRIC - Toni Negre.
  • BATERIA: Migue.
  • PERCUSSIONS: Toni Jaume, Alfons, Epi, Seni, Isaac.

DESCARREGA'L icon 2004 - Maqueta Grollers de Sa Factoria (Link) 

 

Calendari

« < Abril 2020 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Sense esdeveniments