Factoria de Músics - Escola de música moderna

INSCRIPCIONS CURS 2023/2024 A PARTIR DEL 16 D'AGOST DE 2023.
· Inscripcions per telèfon (682 93 72 17) o per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).
· Horari: Dll-Dm-Dx 15:30h-20:30h i Dj-Dv 15:30h-19:00h.
Informació de l'oferta educativa i preus a http://www.factoriadeso.org/ca/factoria-de-musics/oferta-educativa.

logofactoriademusics_petit.pngDes dels seus inicis, Factoria de So va tenir com a un dels seus objectius principals realitzar ofertes de formació en l'àmbit de la música moderna. De fet, al 1999 es va posar en funcionament una escola de música però en aquells  moments, la càrrega de gestió que una escola implica, va superar la capacitat i disponibilitat de l'associació.

L'any 2002, després d'haver organitzat el primer Sa Rocketa Festival, es signà un conveni a tres bandes: Factoria de So, Ajuntament de Santa Maria i la D.I de Joventut del Consell de Mallorca, per a començar un projecte que es batejà com a  Factoria de Músics.

Aquest projecte que va començar amb la iniciativa d'uns joves inquiets musicalment, ha anat creixent fins a tenir una escola consolidada i amb un acord de vinculació amb l'Aula, Escola de Música Moderna i Jazz de Barcelona, fet que suposa que els alumnes matriculats a Factoria de  Músics que ho desitgen, cursen les mateixes matèries que es fan actualment a l'Aula, i d'aquesta manera, tenen la possibilitat d'examinar-se i que l'Aula de Música reconegui els seus estudis sense haver-se de desplaçar a Barcelona. La resta d'alumnes que no desitja seguir tot el programa pedagògic de l'Aula disposa d'una oferta àmplia i variada amb la que pot gaudir també, al màxim, de Factoria de Músics.

Amb tot això s'ha aconseguit que any darrera any, Factoria de Músics sigui una escola referent a l'illa de Mallorca pel que fa a l'ensenyança de música moderna, tenint la música com a principal element per a treballar amb els joves i oferint un espai de formació musical, un espai actiu per fomentar la relació entre músics i un espai d'informació.

ImageImage